Новини

 II Міжнародна молодіжна конференція «Платон мені друг, але істина дорожча»: теоретико-практичні та методологічні аспекти розвитку сучасних гуманітарних наук"

1 березня 2024 року студентки II курсу спеціальності "Культурологія" та «Філософія»  Марія Слюсар та Глушкова Софія виступили на II Міжнародній молодіжній конференції «Платон мені друг, але істина дорожча»: теоретико-практичні та методологічні аспекти розвитку сучасних гуманітарних наук. Захід відбувся у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, у самій архітектурній перлині міста Чернівці та самої України.

Це була чудова нагода відвідати місто та познайомитися зі студентами різних спеціальностей ЧНУ, прогулятися корпусом, чия архітектура надихає та зачаровує, а також прослухати цікаві доповіді на різноманітні теми протягом всього дня.

IMG 4507

Враження студентки ІІ курсу спеціальності "Культурологія" Марії Слюсар про участь у міжнародній молодіжній конференції:

"Це був мій перший досвід виступу на конференції. Спочатку я хвилювалася, але вже під час доповіді страх розсіявся, мені було приємно відповідати на цікаві запитання та спілкуватися зі слухачами. Місто Чернівці також відвідала вперше. Студенти дуже приязно та гостинно показали нам місто.» 

 

Враження студентки ІІ курсу спеціальності "Філософія" Глушкової Софії про участь у міжнародній молодіжній конференції:

«Після поїздки у мене лишилися тільки приємні почуття від міста і самої атмосфери в ЧНУ. Це не перший мій досвід у наукових конференціях, та Чернівецький Національний Університет показав гарний рівень організації заходу та представлених доповідачах. Згадуючи ці два дні в Чернівцях, можу сказати – було тепло, не дивлячись на погоду.»

IMG 4143

IMG 4167

 

 

 Сайт для абітурієнтів

 

Більше про події нашого інституту у соцмережах

📘  Facebook  📣  Telegram  📸  Instagram 🎥  YouTube 

taemnitsi culturnih labirintiv