Новини

Відбулась Вчена рада інституту у лютому

  

Prezentatsiya zbirnyka konferentsiyi Slovenskoho universytetu

 

Голова Вченої ради Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики Сергій Русаков розпочав засідання з короткого огляду здобутків студентів та викладачів за лютий 2024 року. Успішний початок весняного семестру, участь у Зимовій школі в Люблянському університеті, публікація збірника матеріалів за результати філософсько-культурологічної конференції у Словенії, активна профорієнтаційна робота з школярами   — це лише кілька важливих моментів, які були окреслені керівником. 

 

Vystup dyrektora Navchalno naukovoho instytutu filosofiyi ta osvitnoyi polityky Serhiya Rusakova

 

Під час Вченої ради було заслухано доповідь професора Лариси Осадчої про розвиток наукового потенціалу кафедри філософської антропології, філософії культури та культурології в умовах сучасного науково-освітнього простору. Всі присутні підтримали здобутки колективу під керівництвом професора Тамари Розової, адже минулого календарного року було реалізовано низку міжнародних конференцій, опубліковано дві колективні монографії, студенти та викладачі активно беруть участь в наукових конференціях та мають високу публікаційну активність. 

  

Studenty ta vykladachi Navchalno naukovoho instytutu filosofiyi ta osvitnoyi polityky na Vcheniy radi

 

Заступником директора з навчально-методичної роботи Вікторією Василенко було оприлюднено результати заліково-екзаменаційної сесії 2023/2024 н.р. Було підкреслено, що навчання в аудиторному форматі стало більш ефективним та зручним для здобувачів освіти Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики. Серед здобутків колективу стала більш зрозуміла та зручна для всіх учасників освітнього процесу процедура складання заліків та екзаменів, оформлення звітної документації, що свідчить про ефективність роботи дирекції та кафедр.  Під час засідання Вченої ради інституту також  відбулось затвердження  наскрізної програми практичної підготовки здобувачів освіти та переліку освітніх компонентів за вибором студента на 2024/2025 н.р. 

 

 

🌐  Сайт для абітурієнтів

 

Більше про події нашого інституту у соцмережах

📘  Facebook  📣  Telegram  📸  Instagram 🎥  YouTube